Echipa Beauty Medika

DR. IVAN VATAMANESKU​

Cei 8 ani de experienta dupa terminarea Facultatii de Medicina si Farmacie, petrecuti in cadrul celei mai prestigioase institutii de profil din Romania: Spitalul Clinic Universitar de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Bucuresti si-au pus amprenta asupra nivelului de pregatire porfesionala. Colaborarea cu nume mari din domeniul chirurgiei estetice, marcata de sute de interventii chirurgicale din vastul areal al esteticii si al chirurgiei plastice si reparatorii ma recomanda ca specialist care cunoaste toate dedesubturile acestei profesii.

Latura medicala pe care o abordez este una de finete, in permanenta dezvoltare, care necesita o pregatire continua. Nu exista doua cazuri clinice similare, fiecare pacient avand tratamentul personalizat in functie de necesitate (atat estetica, cat si functionala).

Cred in cresterea calitatii vietii prin mentinerea si imbunatirea frumusetii personale si nu in schimbarea acesteia. Pentru asta folosesc produse consacrate, de cea mai buna calitate, aparatura de ultima generatie si cele mai moderne, eficiente si sigure tehnici.

Nu sunt de acord cu dictonul: “Frumusetea este relativa”. Fiecare persoana are frumusetea proprie, atat interioara, cat si exterioara. Secretul pe care trebuie sa il descopere fiecare este de a sti cum sa mentina si sa imbunatateasca aceste calitati – pentru aceasta, cunstintele, experienta si calitatile mele de medic specialist in domeniu va stau la dispozitie. 

Medicina estetica nu mai este un subiect tabu. Apelati cu incredere la serviciile unui estetician cu experienta si bucurati-va de efectele unor schimbari care va vor pune in evidenta.

 

Societatea Romana de Chirurgie Estetica
Societatea Romana de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Chirurgie Estetica
Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva
Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania
Membru Colegiul medicilor din Romania si Municipiul Bucuresti

Certificat de Medic Specialist octombrie 2012-Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva
Certificat de recunoastere Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva in celelalte state membre ale Uniunii Europene
Certificat de recunoastere a calificarilor profesionale CE a Parlamentului European

Prof. Dr. Ioan Lascar
Prof. Dr. Tiberio Bratu
Prof. Dr. Ioan Florescu
Conf. Univ. Dr. Nicolae ANTOHI
Prof. Univ. Dr. Florin BODOG
Prof. Dr. Toma Mugea

CLAUDIA AUGUSTIN

EXPERT TERAPII ESTETICE

CATALINA MOLDOVEANU

EXPERT TERAPII ESTETICE

ROXANA FEDER

EXPERT REMODELARE CORPORALA

MIRELA CIORTESCU

EXPERT TERAPII ESTETICE

CERE ACUM O PROGRAMARE​

Contact
Vă rugăm să ne spuneți de ce tip de procedură sunteți interesat și să verificați disponibilitatea cabinetului
Specialitate *