Tratamentele cu Acid Hialuronic

Tratamentele cu Acid Hialuronic

Tratamentele cu Acid Hialuronic

Tratamentele cu Acid Hialuronic reprezintă una dintre cele mai populare opțiuni pentru corectarea ridurilor și remodelarea volumetrică a feței și a corpului.

Acidul hialuronic este o substanță de umplere folosită frecvent, datorită faptului că este un component natural al tegumentului și al structurilor corpului nostru, fiind bine tolerat și fără riscul de reacții de respingere.


O caracteristică importantă a acidului hialuronic este că este metabolizat de către organism și, în timp, se descompune în locul în care a fost injectat. Aceasta înseamnă că efectul umplerii este temporar și necesită repetarea procedurii periodic.

Totuși, acest aspect vine la pachet cu un avantaj semnificativ: dacă pacientul nu este mulțumit de aspectul obținut în urma tratamentului, acesta se va remedia treptat pe măsură ce acidul hialuronic este metabolizat de către organism și aspectul inițial revine.

Această caracteristică oferă pacienților confortul că pot reveni la aspectul lor anterior în mod natural și fără intervenții suplimentare.

Playlist

2 Videos

Bucură-te de rezultatele remarcabile care îți vor evidenția trăsăturile.
Apelează cu încredere la serviciile noastre!

CERE ACUM O PROGRAMARE​

Contact
Vă rugăm să ne spuneți de ce tip de procedură sunteți interesat și să verificați disponibilitatea cabinetului
Specialitate *

Contact

Lasă-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp.