tratamente de injectare

tIPURI DE TRATAMENTE DE INJECTARE

Tratamentele de injectare sunt extrem de cunoscute si apreciate in lumea interventiilor estetice. Fie ca alegeti injectarea cu fillere Algeness, toxina botulinica sau acid hialuronic, va asteptam in cabinetul nostru pentru a stabili cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

CE FEL DE TIPURI DE INJECTARI PUTETI ALEGE?

1. Injectare cu Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este o proteina ce face parte din familia glicozaminoglicanilor, intalnita in toate organismele vii. In corpul uman este intalnit preponderent in cartilaje si in piele. Actioneaza ca o retea ce ajuta la transferul nutrientilor esentiali din sange in celulele de la nivelul pielii.

Aceste substante poarta denumirea de “fillere injectabile”, care au rolul de a umple atat ridurile cat si de a contribui la modelarea fetei. Fillerii pot umple ridurile, cicatricile, pot augmenta obrajii si barbia, ridica sprancenele, si totodata pot defini formei si volumul buzelor.

Printr-o procedura minim invaziva, acidul hialuronic actioneaza pentru a sprijini structurile faciale si tesuturile care si-au pierdut volumul si elasticitea din cauza imbatranirii naturale a pielii. Rezultatele obtinute prin injectarea acidului hialuronic confera tenului suplete si un aspect intinerit prin reducerea ridurilor de la nivelul fetei.

Zonele cele mai bune pentru tratamente antirid sau de marire (augmentare) sunt:
 • Riduri frontale – orizontale;
 • Riduri glabelare – verticale, dintre sprancene;
 • Riduri nazo-labiale – dintre nas si cavitatea bucala;
 • Riduri peri-oculare – laba gastei;
 • Riduri “de marioneta” – cele care coboara de la coltul gurii;
 • Buzele – pentru marire si pentru a defini forma;
 • Cicatricile atrofice.

Acidul hialuronic este o substanta incet absorbita de organism astfel incat rezultatul procedurii este mentinut intre 6 si 12 luni.

2. Injectare cu Fillere ALGENESS

ALGENESS este produs de Advanced Aesthetic Technologies Inc. (AAT), o companie din SUA care dezvolta biotehnologii in domeniul medicinei estetice si a carei activitate sta sub semnul excelentei. ALGENESS este rezultatul a 10 ani de cercetari si studii clinice, adresandu-se medicilor care realizeaza tratamente estetice si isi doresc fillere de calitate, eficiente si sigure. 

ALGENESS este o gama injectabila exceptionala de fillere 100% naturale si biodegradabile. Acest produs este alternativa naturala a umplerii cu acid hialuronic si este compus din gel de agaroza (polizaharida purificata). Proprietatile moleculare si biofizice ale agarozei sunt rezultatul unor tehnologii inovatoare si sofisticate, ce stau la baza a 10 ani de cercetare in vederea obtinerii unui filler sigur, natural si cu rezultate de lunga durata. 

ALGENESS aduce pentru prima data pe piata medicinei estetice o gama de fillere 100% naturale, biocompatibile, biodegradabile si non-alergenice. 

De ce sa alegi ALGENESS? 

 • 100% natural si biodegradabil, ALGENESS este compus din gel de agaroza si nu contine ingrediente sintetice cross-link-ate (BBDE) fiind biocompatibil cu organismul uman; 
 • Ofera volumizare imediata, iar ceea ce vedem dupa injectare reprezinta rezultatul final: “What you see is what you get”; 
 • Rezultatul dureaza pana la 12 luni, fiind dovedite de studii clinice;
 • Produs non-alergenic: prin lipsa oricaror urme proteice are o excelenta tolerabilitate si biocompatibilitate;
 • Prezinta riscuri minime de iritatii si inflamatii;
 • Este mai stabil la locul injectarii decat acidul hialuronic, atat ca durata in timp cat si ca plasare.

Fillerele ALGENESS vin in 4 concentratii diferite, si anume: 1% agaroza (densitate scazuta), 1,5% agaroza (densitate medie), 2,5% agaroza si 3,5% agaroza (densitate ridicata). Zonele indicate de aplicare in functie de concentratie:

ALGENESS LD 1%:

Indicatii: cearcane, augmentare si contur buze.

Profunzimea injectarii: hipodermul superficial. 

ALGENESS HD 1,5%:

Indicatii: riduri, linii de expresie si pliuri; augmentare si contur buze; comisura buzelor si liniile marionete. 

Profunzimea injectarii: hipodermul suferficial si subdermal.

ALGENESS VL 2,5%:

Indicatii: volumizare medie si profunda; riduri, linii de expresie si pliuri; pometi si barbie; pliuri nazolabiale; rinoplastie non-chirurgicala.

Profunzimea injectarii: hipodermul suferficial.

ALGENESS DF 3,5%:

Indicatii: umplere profunda si volumetrica; barbie si pometi; arcada zigomatica; submalar.

Profunzimea injectarii: hipodermul profund si supraperiostal.

3. Injectare cu Toxina Botulinica

Terapia cu toxina botulinica de tip A (Botox si Dysport), presupune injectarea substantei la nivelul muschilor – cel mai frecvent in jumatatea superioara a fetei (zona fruntii).

Terapia actioneaza prin blocarea impulsurilor nervoase la nivelul muschiului injectat. Acest lucru produce reducerea activitatii musculare (paralizia controlata), ceea ce va duce la disparitia ridurilor de expresie. 

Va fi imbunatatit aspectul ridurilor de expresie (moderat –> severe) pentru o perioada de aproximativ 3-9 luni. Pentru mentinerea efectului este indicara reinjectarea.

Zonele frecvent tratate sunt:

 • Fruntea
 • Ridurile intersprancenoase
 • Coltul ochilor
 • Fata anterioara a gatului

O alta utilizare importanta a toxinei botulinice de tip A este in reducerea hiperhidrozei (secretie sudoripara excesiva): axilara, palmara.

SCAPA DE RIDURI

DURERE MINIMA

Metoda sigura

REZULTATE INDELUNGATE

CERE ACUM O PROGRAMARE​

Contact
Vă rugăm să ne spuneți de ce tip de procedură sunteți interesat și să verificați disponibilitatea cabinetului
Specialitate *

Contact

Lasă-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp.