Lipoliza

Lipoliza

dESPRE Lipoliza

Lipoliza în estetică este o procedură non-invazivă și eficientă pentru remodelarea corpului, adresându-se celor care doresc să elimine depozitele de grăsime nedorite și să obțină o siluetă mai conturată și armonioasă.

Această tehnică este o alternativă populară la intervențiile chirurgicale precum liposucția, oferind rezultate similare fără necesitatea inciziei sau a perioadei de recuperare prelungite.


Principiul lipolizei constă în injectarea unor substanțe speciale în zonele cu grăsime localizată, care acționează pentru a dizolva și a elimina grăsimea din organism. Aceste substanțe, de obicei, conțin compuși care fragmentează celulele adipoase și favorizează eliminarea lor treptată prin procesul natural de metabolizare a corpului.

Astfel, grăsimea este descompusă și eliminată, iar zonele tratate devin mai subțiri și mai conturate.

Playlist

1 Videos

Mai multe despre lipoliza

Un avantaj major al lipolizei este că este o procedură relativ rapidă și confortabilă pentru pacient, fiind necesară doar o anestezie locală și fără perioade de recuperare prelungite. De asemenea, rezultatele sunt vizibile în timp relativ scurt, iar riscul de complicații este redus.


Zonele cele mai frecvent tratate prin lipoliză includ abdomenul, flancurile, coapsele, șoldurile și bărbia, însă procedura poate fi adaptată pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui pacient.


Este important să subliniem că lipoliza este o soluție eficientă pentru eliminarea grăsimilor localizate, dar nu reprezintă o alternativă pentru pierderea în greutate sau un stil de viață sănătos. Pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține aspectul obținut, este recomandat să adoptați o alimentație echilibrată și să vă mențineți activitatea fizică regulată.


Lipoliza
în estetică este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să își îmbunătățească silueta și să obțină un aspect mai conturat și mai armonios, fără a apela la intervenții chirurgicale invazive. Cu ajutorul acestei tehnici moderne și eficiente, puteți obține rezultate remarcabile și să vă bucurați de o înfățișare mai plăcută și mai încrezătoare în sine.

Bucură-te de rezultatele remarcabile care îți vor evidenția trăsăturile.
Apelează cu încredere la serviciile noastre!

CERE ACUM O PROGRAMARE​

Contact
Vă rugăm să ne spuneți de ce tip de procedură sunteți interesat și să verificați disponibilitatea cabinetului
Specialitate *

Contact

Lasă-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp.