Augmentarea buzelor

Augmentarea buzelor

Augmentarea buzelor

Mărirea sau augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură ce permite remodelarea acestora, conferindu-le un aspect mai plin și atrăgător. Acidul hialuronic este substanța cel mai des folosită în această procedură, fiind sintetizată și prezentă în mod natural în organismul uman și având unul dintre cele mai scăzute riscuri de reacție adversă.


Pacienții care pot beneficia de mărirea buzelor sunt în general cei cu buze subțiri, hipotrofiate, cu aspect liniar aplatizat al roșului buzelor sau cu atrofieri în cadrul procesului de îmbătrânire, când întreaga regiune orală și periorală suferă modificări. Procedura poate viza mărirea separată a unei buze sau a ambelor.


Pentru îmbunătățirea conturului și obținerea unei creșteri moderate de volum, în prezent se utilizează acidul hialuronic în diversele sale forme comerciale. Această substanță, fiind natural prezentă în piele, contribuie la menținerea hidratării normale a dermului și conferă pielii un aspect tonic și catifelat.

În cantități mici și în formule specifice, acidul hialuronic poate fi injectat și pentru corectarea ridurilor fine sau a depresiunilor din jurul gurii.

Mai multe

Pentru îmbunătățirea conturului și obținerea unei creșteri moderate de volum, în prezent se utilizează acidul hialuronic în diversele sale forme comerciale. Această substanță, fiind natural prezentă în piele, contribuie la menținerea hidratării normale a dermului și conferă pielii un aspect tonic și catifelat. În cantități mici și în formule specifice, acidul hialuronic poate fi injectat și pentru corectarea ridurilor fine sau a depresiunilor din jurul gurii.


Injectarea acidului hialuronic se realizează sub anestezie locală sau bloc nervos regional. După procedură, se recomandă aplicarea de comprese reci timp de 30 de minute și un masaj ușor pentru dispersarea uniformă a substanței. De obicei, senzația normală la nivelul buzelor revine în 2-3 ore, iar în acest timp se evită fumatul și consumul de lichide calde sau fierbinți. Uneori pot apărea mici vânătăi în punctele de injectare. Rezultatele definitive sunt vizibile după aproximativ 7 zile, iar acidul hialuronic persistă în zona respectivă timp de 8-10 luni, după care procedura poate fi repetată.


Efectul este vizibil imediat, însă aspectul final se apreciază după aproximativ două săptămâni de la injectare. Reacțiile adverse sunt minime, iar eventualele echimoze sau vânătăi dispar în câteva zile.

Bucură-te de rezultatele remarcabile care îți vor evidenția trăsăturile.
Apelează cu încredere la serviciile noastre!

CERE ACUM O PROGRAMARE​

Contact
Vă rugăm să ne spuneți de ce tip de procedură sunteți interesat și să verificați disponibilitatea cabinetului
Specialitate *

Contact

Lasă-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp.